Ledande medlem i Brödraskapet mördad

Den person som idag sköts ihjäl Volframgatan i Emilstorps industriområde i Malmö var en ledande medlem i det kriminella gänget Brödraskapet Wolfpack. Han (och därmed också Brödraskapet) tycks också ha haft vänskapliga relationer till Hells Angels och deras supportergäng Red & White Crew då flera av dem som slades utanför akutintaget efter skottlossningen tillhörde detta gäng:

Ett drygt tiotal vänner till 31-åringen, liksom minst en familjemedlem, samlades utanför akutintaget i Malmö vid lunchtid. Där posterades även ett par polispatruller, för att garantera säkerheten. Upprördheten bland vännerna var stor. Flera av dem bar gängtröjor med tryck från gänget Red and White Crew – ett stödgäng till Hells Angels.

Enligt en del vittnen, det fanns ganska många, ska han ha skjutits av gangsters från Göteborg men det verkar inte vara något som polisen tar riktigt på allvar. Han hittades skjuten på ett taxikontor och det var sannolikt också där han sköts men det kan ha varit på gatan eller gården utanför. Enligt viss uppgifter kan det finnas en koppling till det bombdåd som den gångna helgen ägde rum vid en villa i Malmö.

Den döde 31-åringen satt häktad i somras misstänkt för inblandning i knivmordet på en dörrvakt på en svartklubb Norra Grängesbergsgatan i Malmö. Han släpptes dock ihop med flera medmisstänkta. Endast en misstänkt, även han medlem i Brödraskapet, är nu häktad för mordet. Den döde är enligt uppgift också bror till den man som knivhöggs av sin far ett bröllop utanför Eslöv i Skåne.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements