Man i Malmö skjuten till döds

En man har skjutits till döds vid hörnet Volframgatan/Bariumgatan i Emilstorps industriområde i Malmö. Vad det verkar ska han ha skjutits inomhus. Den skjutne mannen är i 30-årsåldern och känd av polisen sen tidigare. En koppling till kriminella gäng förefaller sannolik.

På den aktuella adressen som verkar vara Volframgatan 3 har ett antal bilfirmor av olika slag (däck, tvätt etc) plus en taxifirma, Taxiverket, sin adress. Ett flertal vittnen ska ha sett händelsen. Det finns dock inga belägg för att något av företagen på adressen har någon som helst koppling till mordet men troligen har mannen skjutits till döds på taxifirmans kontor.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

PS 16:12. Den dödade ska  ha varit en ledande medlem i Brödraskapet Wolfpack.

 

Advertisements