Man nedskjuten i Kortedala

En man sköts igår kväll ner på öppen gata i Kortedala. Det hela skedde vid 21-tiden på Årstidsgatan och en rad människor tycks ha varit vittnen till händelsen på olika sätt. Sett eller hört skottlossningen Mannen är enligt uppgift inte allvarligt skadad. Eftersom skjutvapen använts är det väl sannolikt att det är ytterligare en i raden av gangsteruppgörelser, men det återstår att se vad det handlar om. En annan tänkbar orsak är ju ett rån som gått snett och då har det sannolikt inte koppling till organiserad brottslighet.

För en annan skottlossning som ägde rum nyligen på Östra Eriksbergsgatan i Eriksberg sitter en ung man anhållen. Den skottlossningen är förmodligen en del i den pågående konflikten mellan det så kallade Backagänget och Bandidos MC.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

PS. Uppdatering 15:03: Nu sitter den tidigare anhållne för skottlossningen i Eriksberg häktad.

 

Advertisements