Som förväntat – ett annat barn dödade 4-åring

En 4-åring i Ljungby dog för ungefär två månader sen. Omständigheterna gjorde att polisen började utreda dödsfallet. Ganska snart stod det klart att det troliga var att ett annat barn hade dödat 4-åringen. Det blev dödstyst kring utredningen. Ingen skrev mer i media och alla slutade spekulera. Så har det varit i två månader.

Nu säger polisen att man hela tiden misstänkt en tioårig pojke och att det aldrig funnits någon annan misstänkt. 4-åringen ströps enligt polisen med ett hopprep. Så det var sannolikt ingen olyckhändelse. Naturligtvis är det inträffade mycket obehagligt och tragiskt. För tioåringen, tioåringens familj såväl som för 4-åringens familj. Det inträffade är också något mycket ovanligt.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements