Skjuten i Ludvika tillhör Bandidos

Enligt uppgifter ska den man i Ludvika som igår sköts i bröstet vara medlem i Bandidos. Han ska var en högt uppsatt ledare vilket enligt Aftonbladet har fått polisen att oroa sig för mer våld i den lilla dalastaden:

Den skjutne är enligt polisen en högt uppsatt ledare inom det kriminella mc-gänget Bandidos. Polisen befarar att det efter dådet nu är fler gängmedlemmar på väg till orten. Med anledning av skjutningen kontrollerar polisen i natt motorfordon i området.

– Vi har folk på plats för att inmuta lugn och ro i stan, säger kommissarie Sven-Åke Petters.

En man är anhållen som misstänkt för skjutningen. Enligt polisen finns det i nuläget ingenting som tyder på kopplingar mellan dödsmisshandeln natten mellan fredag och lördag och skjutningen av Bandidos-ledaren.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements