Mest lästa inlägg på min blogg under 2011

De inlägg som haft mest klick och besökare under 2011 har som tidigare varit inlägg som brottslighet, brott och kriminella gäng. Men etta är en artikel om finansföretag och ekonomi. Nämligen min kartläggning av riskkapitalbolaget Triton. En artikel som gjort en kometkarrär under hösten kan man säga. Detta på grund av ett flertal avslöjanden om vanvård i det av Triton ägda Carema. Den enda övriga artikel som lyckas ta sig in på tio i topp och som inte handlar om organiserad brottslighet är ett inlägg om högerextremisten och terroristen Anders Behring Breivik. De tio mest besökta inläggen 2011 är (siffrorna lär ändra sig marginellt tills midnatt):

Om man tittar på de mest besökta och klickade inläggen så länge jag har statistik på min blogg så är de tio mest besökta finläggen:

Total dominans för inlägg om kriminella gäng alltså. Med ett inlägg om sex som smugit sig in på nionde plats. Resultatet är i stort sett lika även om jag tittar på statistiken från Google på unika läsare. Ordningen kan bli lite omkastad men det är samma inlägg som dyker upp. Själva framsidan av bloggen har förstås lästs av många fler. Totalt 622 000 besök på framsidan sen statistiken startade och 150 034  under 2011 (så här långt, kommer att vara något högre när dagen är slut).

Intressant?
Borgarmedia: SVT1, 2, 3, 4, 5, HD1, 2, 3, 4, Skanskan, NSK,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements