Gästskribent : Stefan Bergmark

De närmaste veckorna kommer det på min blogg att publicera ett antal gästinlägg av skribenten, författaren och journalisten Stefan Bergmark som skriver i flera svenska dagstidningar och på många andra ställen. Bland annat har han en egen blogg. På den skriver han så här om sig själv:

Stefan Bergmark är journalist och född 1970. Uppvuxen i Sundsvall och med släktrötter i Umeå men idag bosatt i Södra Innerstaden i Malmö. Gift med Carolina Thelin med vilken han har tre barn – Joel, Liv och Lo samt en katt som lystrar till namnet Katitizi. Stefans yrkesmässiga bakgrund är från olika fanzines, tidskrifter och oberoende medier. Idag är han verksam i dagspressen, bland annat som kolumnist.

Han har bland annat skrivit boken Rapporter från den här sidan planeten som gavs ut förra året. Det är en bok med en samling rapporter från verkligheten som inte räds de stora frågorna. Med avstamp i det personliga tas ett frihetligt grepp om klimatet, familjen, fosterlandet, religion, media – och det mesta däremellan.

Intressant?
Läs mer: Maria Lindberg, Skanskan, MalmöFria, BT, Sydsvenskan,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Köp Stefan Bergmarks bok hos Adlibris

Advertisements