35-årig man skjuten på Vårväderstorget

Vid 17-tiden idag sköts en man utanför en restaurang på Vårväderstorget i Biskopsgården i Göteborg. Enligt polisen är han inte livshotande skadad. Mannen är identifierad men ännu inte hörd. För inte så länge sen inträffade en annan skjutning inte så långt från Vårväderstorget. På Q8-macken i korsningen Sommarvädersgatan och Hjalmar Brantingsgatan sköt en man den 10 januari. Denne vägrade prata med polisen. Den 12 januari var det skottlossning vid Friskväderstorget utan någon skadad.  Faktum är att skottlossningar är betydligt vanligare i Göteborg än i Malmö. Skillnaden är att det under senare tid inte har dött någar iu Göteborg vid någon av alla dessa skjutincidenter. Det har det däremot i Malmö.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements