4 häktade för mord vid Persborg I Malmö

De fyra män som häromdagen greps och anhölls för mordet på en ung man på Lönngatan vid Persborg i Malmö har nu häktats. Detta mord har kopplingar till Black Cobra och till K-falangen. Mordoffret hade kopplingar till det första gangstergänget medan de nu häktade männen kan ha kopplingar till det andra nätverket. Mordet på 15-åringen i Rosengård har också koppling till Black Cobra och det har också det senaste mordet på en man som är far till en tonåring som kände det 15-åriga mordoffret. De tre morden kan alltså ha ett samband med varandra.

Det har nu också framgått att fler av de andra morden också kan ha samband mer varandra, men inte med ovanstående tre mord. Det gäller mordet på taxiföretaget och mordet på Kantatgatan. Dessa två mord har dessutom kopplingar till internetbedrägerier och ekonomisk brottslighet. Eventuellt också nåt annat mord, medan mordet på spelklubben i så fall skulle vara orelaterat och ett misstag. Om det inte är kopplat till Black Cobra och de först nämnda tre morden.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Advertisements