Vaccinationer är inte farliga

Rent generellt är vaccinationer och vaccin inte farliga. Vaccinet mot svininfluensa var däremot farligt för en mindre grupp människor, främst barn, som fått narkolepsi som en följd av vaccinationerna. Detta är desto allvarligare eftersom massvaccineringen faktiskt inte behövdes utan tycks ha tvingats fram av politiker, experter, hysteriska media och läkemedelsbolag i en skön eller kanska snarare oskön allians.

Läkemedelsbolagen såg en chans att tjäna riktigt mycket pengar på ett lätt sätt och satte in en skräckpropagandakampanj med hjälps av både betalda experter och experter som blev påverkade av den massmediahysteri som också delvis skapats av läkemedelsbolagen, men i huvudsak av journalisters bristande kunskaper och kompetens samt mediabolagens jakt på vinster. Man kan alltså säga att massvaccineringen och narkolepsin är ett resultat av kapitalismens inneboende funktioner och behov av vinstmaximering.

Men bara för att massvaccinering mot en ganska ofarlig sjukdom visade sig vara farlig så innebär det inte att man ska låta bli att vaccinera sina barn mot en farlig sjukdom, mässling, där vaccinet är väl beprövat och utan några allvarliga biverkningar, dvs inte farligt.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements