Gynekologen I Askim i farten?

En gynekolog i Göteborg åtalas för att ha förgripit sig på två patienter. Det är nästan så man kan misstänka att det är gynekologen i Askim som är i farten. Denne förgrep sig väl aldrig på nån patient men hade säkert ett förhållande med nån av dem. Alla tycks ju haft förhållanden med alla i den TV-serien (jag följde den inte, men såg nåt enstaka avsnitt och har inte så bra koll).

Kanske nog så allvarligt att ha förhållande med en patient men förstås inte lika allvarligt som sexuellt utnyttjande. Frågan är dock hur rättegångarna kommer att gå, bevisläget måst ju vara ganska svårt och ord stå mot ord. Läkaren anser att han är oskyldig till brott och bara har skött sitt jobb. Den aktuelle läkaren är också anmäld till Socialstyrelsen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Advertisements