Innebandyklubb har uppenbarligen inget emot sexism

En innebandytränare i FBC Engelholm som använt sexistiska metoder och attityder vid träning av pojklag får nu efter en tids avstängning komma tillbaks som tränare. Jag tvivlar på att innebandyklubben tagit itu med frågorna och tvivlar på att innebandytränaren är en lämplig ungdomsledare.

Som jag ser det så accepterar FBC Engelholm i och med att tränaren tas tillbaka att man får använda sexism och sexistiska metoder i träningen av unga pojkar. För mig verkar det helt klart olämpligt och innebandyklubbens ledning visar lika dåligt omdöme som de gjorde när frågan först kom upp.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements
  • werdlilfelow

    Eller så vänder man på det och funderar över varför ALLA föräldrar och spelare står bakom sin tränare och stod upp för att han skulle få tillbaka sin plats som tränare för laget.

    Många som skriver väldigt negativt om händelsen verkar vara ganska enkelspåriga, varför inte ta ett steg längre i sina funderingar.

    • Jag har läst alla korten. Det finns inget försvar för dem. Det finns heller ingen motsättning mellan att vara populär och sexist, mellan att vara trevlig och sexist eller mellan att vara en bra tränare och sexist. Inte alls. Det går utmärkt att förena.