Hela 5 personer misstänkta för Black Diamond-mordet

Nu är 5 personer anhållna för misstankar om inblandning i mordet på en 20-årig man på vattenpipekafét Black Diamond. Den mördade var anställd på kafét och en av de misstänkta är delägare i kafét. Av de 5 anhållna är 3 misstänkta för själva mordet och två misstänkta för medhjälp.

• Man född 1979, bosatt i Örgryte, misstänkt för mord.
• Man född 1989, bosatt i Tuve, misstänkt för mord.
• Man född 1990, bosatt i Biskopsgården, misstänkt för mord.
• Man född 1985, bosatt i Tuve, misstänkt för skyddande av brottsling och narkotikabrott.
• Kvinna född 1973, bosatt i Biskopsgården, misstänkt för medhjälp till mord.

Att polisen löst det hela så fort beror på ett antal saker. Dels kom en person förbi kafét och såg den skadade eller döde mannen. Det hade nog inte mördarna tänkt sig utan man kanske hade räknat med att kunna transportera undan liket lite senare. Dels verkar det i detta fall inte handla om en uppgörelse inom den organiserade brottsligheten även om det verkar lite konstigt att tre män bankar på en fjärde man så rått att den senare dör. Frågan är vad det egentligen handlar om. Pengar? Knark? Snedtändning? Fylla?

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

PS. Uppdatering 17:21 Det verkar inte som om polisen löste det så snabbt ändå. De 4 anhållna männen har släppts. Så kanske är det inte så enkelt som det verkade.

Advertisements