Bombhot mot Tysklandsbåten

Bombproblemen duggar tätt i Göteborg. Häromdagen hittade man en bomb på Myrorna. Efter att den desarmerats konstaterades dock att det inte fanns något sprängämne i den, men att det i övrigt var en korrekt tillverkad bomb. Ett tag innan des var det ett bomblarm på Landvetter. Ett falskt sådant.

Idag har tysklandsbåten Stena Germanica bombhotats genom ett telefonsamtal. Fartyget utrymdes, vilket gick lätt då det inte fanns några passagerare kvar och det redan låg vid kaj i Göteborg. Anledningen till bombhotet är oklar mend et var riktat just mot Stena Germanica. Kanske är det nån boende i Majorna, Klippan eller längre ut längs med älvmynningen som tröttnat på Stena-båtarna. Eller nån som inte gillar tyskar. Men troligast är det inte seriöst bombhot och det finns förmodligen ingen bomb. Vilket ju inte hindrar att man måste ta det hela på allvar.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements