Gärna ett höghus i Johanneberg

De flesta människor som bor i Johanneberg och Burås vill ha ett nytt höghus i hörnet av Eklandagatan och Viktor Rydbergsgatan. Det skulle innebär fler boende och fler butiker. Alltså bättre service och större utbud av varor. Bra saker helt enkelt. Några vill inte ha det och har överklagat bygget.

Det är alltså inte de kringboende som överklagat utan ett litet antal människor som klagar. De är inte representativa på något sätt för befolkningen i området. Utan ett gäng gnällspikar. Det är bara att hoppas att miljööverdomstolen avslår deras överklagande. Det är inte vettigt att en liten grupp gnällspikar ska få förstöra för en stor majoritet av invånare. Systemet med överklaganden som det ser ut idag är orimligt.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements