Nog finns det liv på andra planeter

Det tycks finnas hur många beboeliga planeter som helst runt andra stjärnor. Sannolikt finns det liv av någon form på några av dem. Allt annat vore märkligt. Finns det inget liv på någon annan planet så skulle man nog bli tvungen att överväga guds existens. Dvs överväga om det faktiskt finns en gud ändå.

Men med all sannolikhet finns det liv någonstans därute och vi är inte ensamma. Om det nu är en tröst. För kanske är de som vogonerna i Liftarens guide till galaxen och skiter fullständigt i oss för att bygga en intergalaktisk motorväg. Eller som cylonerna i Battlestar Galactica och hatar oss. Kanske som aliens i Aliensfilmerna och vill äta oss samt använda oss som föda och födelsplats till sin avkomma.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements