Kortedala – misshandel inte mordförsök

Den 15-åring som erkänt inblandning i misshandeln av en 61-årig man på Kortedala Torg har häktats som misstänkt för grov misshandel. Inte för mordförsök. Det kan tyda på att delar av hans berättelse om att han först blev angripen av den äldre mannen kan stämma. Eller så handlar det om att han inte är den som var den mest aktive i misshandeln. För vad jag förstår var det främst en av ungdomarna som misshandlade mannen efter det inledande överfallet (alternativt slagsmålet). Om den nu häktade är den mest aktive kan man förvänta sig att de andra 3 blir häktade för misstanke om misshandel. Oavsett händelseförloppet mer exakt är naturligtvis misshandeln inte på något sätt acceptabel.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

PS. Uppdatering 20:28: Alla fyra misstänkta ungdomar har nu häktats. Alla är häktade för grov misshandel.

Advertisements