Bojkottad av Twingly?

Det tror jag inte. Men sen tre dagar tillbaka indexeras inte min inlägg, jag får inga länkar hos tidningar och andra länkar till mig indexeras inte.  Det innebär cirka 25-30% färre läsare för mig och påverkar alltså mina inkomster.

Trots flera mejl till Twingly support har jag ännu inte fått nåt svar från dem, så jag vet inte om det är ett problem som bara gäller mig eller om det är ett generellt problem. Jag hittar dock länkar för en del andra bloggar de senaste dagarna så jag undrar verkligen vad som händer.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Advertisements
 • Hej,
  under helgen har det varit lite driftstörningar, något som har drabbat länkningen av bloggar. Systemen är dock ompysslade nu, så allt skall fungera som vanligt igen

  Hälsningar
  Kristoffer
  Twingly

  • Gott så. jag var egentligen inte orolig, men att skriva ett sånt här inlägg om lite problem innebär att mina läsare vet varför mina länkar inte dyker upp.