Har man hittat försvunna Marina Johansson från Spekeröd?

De allra flesta är övertygade om att Marina Johansson som försvann från Spekeröd öster om Stenungsund år 2010 är död, sannolikt mördad. En tidigare sambo åtalades för det misstänkta mordet men frikändes i brist på bevis. Marin Johansson kropp har aldrig hittats, men nu kan man ha hittat fynd invid och i en sjö i Svartdealsområdet, Härjesvattnet. Man har hittat kläder och en del andra saker, eventuellt mänskliga skelettbitar. Ännu är det för tidigt att säga att det handlar om Marin Johanssons kvarlevor man hittat. Men även om det är det så är det ändå inte säkert att att någon kan bindas till att ha mördat henne.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements
  • Allfons Mållgan

    Det som verkligen är värt att granska i denna historia är polisen arbete, eller brist på det samma! Det var inte polisendet missade polisens kriminaltekniker, som fann blodet inne i huset, och när det nu anordnades en skallgångskedja med 500 personer så verkar inte ens polisen varit närvarande!

  • ”17 augusti. Över 100 poliser söker igenom området i närheten av villan i Spekeröd.”

    ”5 januari 2011. En stor blodpöl upptäcks i Marinas säng av de nya hyresgästerna i villan. De upptäcker även ett kulhål i sovrumsväggen.”

    Jag tänker mig att söka igenom hennes hus skulle vara bland det första polisen gör men tydligen är det enligt GPs timeline nästan 5 månader tills någon upptäcker blod och kulhål hemma hos henne och då är det inte ens polisen som upptäcker detta utan civila. Antingen är det extrem inkompetens på gång eller så har GP bara tappat koll på datumen.

    • Polisen sökte igenom huset i stort sett med en gång. Men hittade inte madrassen som var täckt med annat. Blodet har ändå inte kunnat knytas till någon person, men nu kanske man kan det. Men datumen GP anger är korrekta.