Rasism i norra Skåne

En 67-årig man har åtalats vid Hässleholms tingsrätt för rasism som han publicerat på sin hemsida. Det är på tiden att nån av alla dessa högerextremister som brer ut sig på internet får sota för sin utbredda och aggressiva rasism. Att det sker i norra Skåne är inte förvånande. Det är ett område där Sverigedemokraterna har förhållandevis stort stöd och som är känt för rasistiska grupperingar och rasistiskt våld. Det är också i norra Skåne den hitlerhyllande sverigedemokraten Oldrich Pulkert finns, närmare bestämt i Örkelljunga. Rasism i norra Skåne tycks på nåt sätt vara vardagsmat.

Samtidigt som en 67-åringen åtalas för rasism har polisen i Kristianstad anmälts av Bandidos MC. I anmälan jämför medlemmarna i Bandidos MC sig själva med judarna udner andra världskriget. Även om det skulle vara så att polisen behandlar Bandidos MC på ett felaktigt sätt så undrar man ju hur det står till med verklighetsförankringen hos Bandidosmedlemmarna. Jämförelsen med judarna är ju helt oproportionerlig och medlemmarna i Bandidos är väl knappast att betrakta som en religiös eller etnisk minoritet. Sjukt, osmakligt och befängt av Bandidos MC.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements