Det är värst vad man hittar lik i dessa dagar

Den senaste helgen hittade man ett kvinnolik i Svartedalen i samband med skallgång för att leta efter den sen två år försvunna Marina Johansson. Liket visade sig vara just Marina Johansson.

Igår hittade man ett lik i älven vid Lindholmen. Det liket är sannolikt Pierre Nilsson, en ung man som försvann efter en fest i Gamlestaden den 4 mars även om identikationen inte är helt klar än. Om det är PIerre Nilsson så handlar det sannolikt om en olycka.

Idag har man hittat ytterligare ett lik. Denna gång i Nordre älv i Kungälv. I det fallet tycks kroppen ha legat länge i älven och polsien uppger att kön inte går att avgöra. SÅ det lär dröja ett tag innan det liket är identifierat.

Det är väl helt enkelt så att det som göms i snö kommer upp i tö. När våren nu är här är fler människor ute och rör på sig. Chansen att hitta drunknade, försvunna och mördade människor ökar väl på grund av det kan man misstänka. Ökat vattenflöde kan också gör att lik som tidigare suttit fast nån stans där ingen kunnat observera dem nu flyter vidare till ställen där det finns fler människor.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements