Skottlossning i Örgryte

Skottlossning i Örgryte hör inte till vanligheterna, inte ens om det handlar om den lite vanligare och fattigare delen av Örgryte som går under namnet Jakobsdal. Inte heller är det vanligt med skottlossning på Gårda som ju ligger på andra sidan motorvägen sett från Överås, Bö och Skår som lite finare delar av Örgryte ju heter, eller invid Liseberg som ligger tvärsöver Mölndalsån från Jakobsdal (som numera delas av en motorväg).

Men i natt hände det, skottlossning vid Örgrytemotet som ligger i skärningspunkten mellan olika delar av Örgryte samt Gårda. Det var polisen som stod för skjutandet i samband med att man stoppade en bil vid Örgrytemotet. Personen som sköts träffades i axelhöjd enligt polisen och är förd till sjukhus. I övrigt tiger polisen om anledningen till ingripandet mot bilen och om varför man sköt mot personen. En brottsutredning om varför polisen sköt har påbörjats. Alla tre personer som befann sig i bilen har gripits.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements