Skotten i Norrköping – knutna till restaurang?

Enligt en del uppgifter ska de två personer som skjutits på S:t Persgatan i Norrköping ha haft någon form av koppling till en restaurang/pub vid namn Pub Wasa. Restaurangen har tidigare haft problem med sitt tillstånd för att servera alkohol. I styrelsen för det bolag som enligt allabolag.se och andra uppgifter tidigare ägde Pub Wasa sitter två två personer med samma efternamn, sannolikt far och son samt ytterligare en person. Enligt uppgift vara bara två av dem delägare.

Sonen och den andre personen är född 1976 vilket innebär att de är 35 eller 36 år gamla idag. En av de skjutna uppges vara 35 år och det kan alltså stämma på två av styrelsemedlemmarna i bolaget. Den andre skjutne kan i så fall vara en bror eller släkting på annat sätt till den skjutne styrelsemedlemmen i det bolag som tidigare ägde Pub Wasa. Observera att nuvarande ägare av Pub Wasa inte har något med saken att göra och att uppgifterna om vilka som är skjutna än så länge är obekräftade.

Två personer sitter anhållna som misstänkta för skottlossningen har fått advokater. Brottsrubriceringen är försök till mord. En tredje person som inhämtades under morgonen till förhör har släppts. Polisen är förtegen om händelsen och något motiv till skottlossningen har egentligen inet framkommit, mer än att det uppstod ett bråk mellan ett antal personer strax innan.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements