Razzia mot Hells Angels i Värmland

Del 23 av 27 i serien Maffia och företagande

Idag genomförde polisen i samarbete med Skattemyndigheten, Ekobrottsmyndigheten, Kronofogdemyndigheten och Aktionsgruppen Bergslagen en razzia mot Hells Angels i Värmland. 24 husrannsakningar genomfördes, bland annat i Hells angels lokaler i Hertsöga utanför Karlstad. Sammanlagt greps 9 personer vid razzian som enligt uppgifter inte har någon som helst koppling till Hells Angels överfall på en familjefest i Smedby utanför Kalmar.

Syftet med insatsen i Värmland var att komma åt ekonomisk brottslighet som bland annat inkluderar verksamheten i ett finansbolag.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Series Navigation<< Fängelsestraff i ekobrottshärva men Tjock-Steffe frikänd8 häktade i härvan kring Värmlands Finans >>
Advertisements