Det är bäst att vara rik enligt Fokus

Tidningen Fokus har listat de bästa kommunerna att bo i. Bäst är i stort sett bara kommuner där bara folk som tjänar mycket pengar bor och där man måste  ha bil för att bo. Ärligt sagt. Listan är dumheter. Klimatfientlig och miljöfientlig dumhet. Det listan egentligen säger är att det är bäst att var rik och bo i en kommun utan fattiga. Det är cynism, dumheter och obehagligt. En cynisk, dum och obehaglig listning. Det är också en lista osm tydligt visar det svenska klassamhället. Där de rika har det bra och de fattiga har det dåligt.

Det är inte bäst att vara rik, men… Det är lättare att leva om man är rik, det är lättare att få ett bra innehåll i sitt liv om man har pengar. Men det är inte bättre att vara rik än fattig. Det är också de rika eller förhållandevis rika männen som den intervjuade Fredrik Elmér som är de största miljöbovarna, de tsörsta klimatförstörarna om vi ska titta på den individuella nivån.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements