Vem är vaccinskurken?

Det är uppenbarligen inte Pandremixvaccinet i sig som orsakat de många fallen av narkolepsi efter den hysteriska och onödiga massvaccinationskampanjen mot svininfluensa. Utan bara vissa sändningar eller vissa batchar. Det man undrar då är ju om dessa sändningar/batchar kommer från nåt speciellt företag eller nån speciell fabrik. Om det handlar om slarv vid tillverkningen eller nåt nytt sätt att få fram vaccinet snabbare så man kunde tjäna mer pengar eller nåt sånt.

Det man vill veta är vilket läkemedelsföretag det handlar, vilken fabrik det handlar om och om det handlar om nån speciell snabbframtagen tillverkningsmetod som visat sig innebär en allvarlig fara. Vem är skurken och hur lyckades man förstöra hundratals människors liv?

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements