Idag är det fotboll – det innebär färre läsare

När det är fotboll eller nyheter på TV har min blogg alltid färre läsare. En sån här dag när Sverige spelar match i EM innebär det mycket färre läsare. Sannolikt ett tecken på att jag har en utpräglad manlig läsekrets. Själv är jag måttlig intresserad av fotboll och kommer inte att se matchen. Fotboll intresserar mig inte tillräckligt och dessutom blir jag alldeles för nervös av sånt. Men tittar jag så engagerar jag mig och får förstås nästan hjärnblödning om Sverige gör misstag.

Jag försökte hitta nåt uppslag för att skriva nåt roligt och eller intressant om varför Ukraina och Sverige har samma färger, men hittade inget som kunde bli bra. Kanske blir det nåt inlägg om svenska affärsmän i det so idag är Ukraina, som då var Ryssland och Osmanska riket istället. Men i väntan på det så skrev jag detta ganska ointressant och intetsägande inslag istället.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

 

Advertisements