Nytt kapitel i följetången Assange

Del 5 av 20 i serien Assangeaffären 2

Brittiska högsta domstolen har beslutat att Julian Assange ska utvisas till Sverige. Assange har överklagat. Nu har överklagandet blivit avslaget. Så nu kommer han väl att bli utvisad ändå? För att förhöras. Sen blir det väl antagligen nedlagd förundersökning. Eller åtal. Mindre troligt kanske. Men om det blir så, sannolikt frikännande i rätten. Våldtäkter är svårbevisade brott. Få anmälningar resulterar i åtal och få anmälningar resulterar i fällande dom.

Läs också:
Det finns problem med Sveriges rättsväsen – Göteborg 2001 och Assange
Osannolikt att Assange döms för sexbrott

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Series Navigation<< Problem med Sveriges rättsväsen – Göteborg 2001 och AssangeAssange spårar ur >>
Advertisements