Herman Lindqvists dåliga omdöme

Herman Lindqvist är en man som ofta presenterar rätt stolliga och otroligt gammaldags uppfattningar om monarki och kungahus. Det är lätt att uppfatta honom som lite lätt tokig. Det är han naturligtvis inte. Något som man inser när man läser nån av de klart läsvärda böcker han skrivit (alla han skrivit är inte läsvärda). Men nu har han visat otroligt dåligt omdöme. Inte för att han tycker att det finns etniska svenskar, det är naturligtvis något som finns, utan för att legitimerat en nazistisk extremistgrupp genom att låta sig intervjuas i en av deras publikationer, en sajt nätet, nationell.nu. Klantigt, oövertänkt, dumt och stolligt agerat helt enkelt.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements

6 Replies to “Herman Lindqvists dåliga omdöme”

 1. Varför är det klantigt? Snarare är det väl ett tecken på taskig människosyn om man väljer att inte svara på tilltal till ”vissa” människor så som Daniel Poohl med flera rekommenderar. Men Daniel och gänget anser sig väl som bättre och högre stående så klart Herman ska lyda deras minsta vink…. nej heder åt Herman säger jag! /Sandra

 2. ” Jag har sagt samma sak till alla nu. Jag svarade på frågor angående
  min kolumn. Jag svarar på frågor angående min verksamhet till vem som
  helst vare sig det är en kommunistisk tidning eller Jehovas vittnen.”

  Det kan man väl knappast kalla dåligt omdöme? Snacka om en storm i ett
  vattenglas. Om Expo själva hade bett om en intervju så hade det inte
  blivit något liv.

  1. Jo det dåligt omdöme att prata med en nazistisk sajt Han borde ha sagt nej. Vilka han för övrigt har pratat med är fullkomligt irrelevant.

 3. Det är du som har dåligt omdöme som skriver att någon har dåligt omdömme som stöttar fria åsikter, även om det inte faller alla i smaken så ska man ändå få ha rätten att få svara på frågor av vem man vill, man ska inte få lägga munkavel på folk pga obekväma åsikter.

  1. Du får tycka vad du vill. Och Lindqvist får gärna visa dåligt omdöme. Vilket han gjort nu. Han får också tåla kritiken för det. Men han stöder knappast nazister för det som du tycks tro.

Kommentarer inaktiverade.