Mats Löfgren – omvända företagsköp

16 september 2014. Det här inlägget har tillfälligt tagits bort då webbhotellet, Loopia, anser att de har rätt att sätta sig över grundlagen.

Denna sajt har grundlagsskydd genom att den har utgivningsbevis och ansvarig utgivare, följer god pressetik, ägnar sig inte åt förtal. Den publicerar artiklar om företag som gör tveksamma affärer och om folk som begått brott, varit misstänkta för brott eller liknande. Ibland namnges sådana personer då det kan anses ha ett allmänintresse och vara journalistiskt befogat. Ofta namnges de inte.

PS. 18 september 2014. Loopia har ändrat sig. De vill inte längre sätta sig över grundlagen. Jag kommer att skriva om inlägget då ett citat jag använt mig av innehåller förklenande omdömen om olika personer. När det gäller publiceringen på originalsajten har personen som skrev texten blivit krävd på skadestånd. Det går inte att göra riktigt så på min sajt då den har grundlagsskydd utan det kräver ett mycket längre process för att avgöra om publiceringen är journalistiskt betingad eller inte och/eller om den kan utgöra förtal.  Oavsett det kommer jag att skriva om inlägget på ett sätt som innebär att citatet kan utelämnas.

Advertisements

2 Replies to “Mats Löfgren – omvända företagsköp”

Kommentarer inaktiverade.