Regnigt men våldsamt

En regnig midsommar har det varit hittills. I Västsverige i alla fall. Ösregn i går kväll och ösregn just nu. Regnig midsommar brukar betyda lugnare midsommar. Trots det har det varit en rad grova våldsdåd och andra brott längs med västkusten midsommar. I Kinna var det ett knivdåd, i Ljungskile knivades en litauisk långtradarchaffis (var det nån som tyckte köpt smuggelsprit var dålig eller för dyr kanske?) och i Åbyfjorden körde en berusad båtförare på både polisbåt och kustbevakning. Fyllerister omhändertogs förstås på många håll så stökigheten verkar ha varit nästan som om det inte regnade. Så även om vi inte hade tur med vädret så var det ändå mycket som var skit på sina håll. Även om sannolikt var lugnare än om det hade varit varmt och sol.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements