Bomb mot Forex i Partille

Två män placerade igår en sprängladdning bakdörren hos Forex i Allums köpcenter i Partille vid 20-tiden igår kväll. De lämnade dock platsen strax efter detta utan att fästa en andra sprängladddning på dörren. Något som de var på väg att göra. Av allt att döma så exploderade något de hade med sig och kanske var det detta som fick dem att avbryta rånet mot Forex. I Forex lokaler fanns vid tillfället två anställda. Ingen ska ha skadats av den explosion som sannolikt ägde rum.  De två männen lämnade platsen på två motorcyklar eller mopeder, men kan senare ha bytt till en bil.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements

4 Replies to “Bomb mot Forex i Partille”

  1. Jag tror minsann att det är vår förvirrade ungdom som sätter Partille på kartan. Ett nytt typiskt förortsområde är på gång, kan man tro med höghus o allt ?!

    1. Det finns miljonprogramsområden i Partille (som för övrigt är en förort i sin helhet) med (Björndammen exempelvis). Men den här typen av rån brukar inte begås i förorter direkt, utan just i köpcentrum. Som exempelvis Allum. Sen är det i allmänhet inte heller ungdomar som begår grova rån, utan yngre vuxna män.

  2. Jag tror minsann att det är vår förvirrade ungdom som sätter Partille på kartan. Ett nytt typiskt förortsområde är på gång, kan man tro med höghus o allt ?!

Kommentarer inaktiverade.