Ingen häktad för mordet i Biskopsgården

Det två bröder som varit anhållna som misstänkta för mordet på en ung man i Biskopsgården har släppts efter häktningsförhandlingarna. Bägge bröderna är sedan tidigare kända av polisen, men rätten fann det inte styrkt att den äldre av bröderna kunde knytas till mordet. Därmed föll även misstankarna mot den yngre brodern. Såväl en av de misstänkta som den skjutne har kopplingar till föreningen Pantrarna och en del källor uppger att bröderna och den skjutne var vänner och att det därför inte kan vara de som är skyldiga till mordet. Företrädare för Pantrarna uppger att den mördade var en som föreningen hade kontakt med på ett positivt sätt och det kan ju tyda på att de källor som uppger att de misstänkta bröderna var vänner med den mördade har rätt.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements

3 Replies to “Ingen häktad för mordet i Biskopsgården”

Kommentarer inaktiverade.