Rausing-arvtagare gripen för droginnehav

Hans Kristian Rausing, 49, son till Tetra Pak-miljardären Hans Rausing, arresterades idag efter att han blivit ertappad i södra London med innehav av droger. När polisen sedan undersökte hans bostad hittades hustrun Eva Rausing död i ett av rummen:

One of Britain’s richest men has been arrested over the death of his wife after she was found dead from a suspected drug overdose.

Hans Kristian Rausing, 49, was tonight being questioned by Scotland Yard detectives after the body of his American wife Eva, 48, was found at their home.

Forensics experts are examining their home in Cadogan Place, Chelsea, one of the most expensive addresses in Britain.

Eva Rausing var dotter till Tom Kemeny, före detta chef för Pepsi och ägare till en ö utanför South Carolina. Paret Hans Kristian Rausing och Eva Rausing har tidigare dömts för narkotikabrott och har uppenbarligen respektive haft missbruksproblem.

Varken Hans Rausing eller Hans Kristian Rausing har idag några ägarintressen i familjen Rausings företagsimperium utan det är ättlingarna till Hans Rausings bror Gad Rausing som äger familjens olika företag. Hans Rausing och hans barn blev dock mycket rika när deras del i familjeföretaget Tetra Pak såldes till Gad Rausing.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements

3 Replies to “Rausing-arvtagare gripen för droginnehav”

Kommentarer inaktiverade.