Efterlyst gangster gripen i Göteborg

En 27-årig man som varit häktad i sin frånvaro sedan han dömts till fem års fängelse för dråpförsök i samband med skottlossningen utanför restaurang Deli i Norrköping förra året greps på onsdagskvällen vid elvatiden i en lägenhet i Majorna i Göteborg.

Mannen har varit efterlyst sedan 26 juni. Då slog hovrätten fast att 27-åringen avlossat åtminstone ett skott som träffat en 33-årig man i buken utanför restaurang Deli Bar & Kök i Norrköping den 28 juni förra året. Sedan hovrättsdomen har mannen varit försvunnen, men man har misstänkt att han vistats i Göteborg.

Sex personer åtalades för den aktuella skjutningen i Norrköping men endast den nu gripne 27-åringen fälldes. Inblandade gäng i skottlossningen var Outlaws MC, Black Cobra (numera upplösta i Sverige) och M-16.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements