Knivbråk i Stenungsund och död person funnen i Borås

Under natten till lördagen utbröt ett bråk i centrala Stenungsund med ett tiotal personer inblandade. Knivar kom fram och två knivhuggna personer fick föras till sjukhus. Ingen dock med några livshotande skador. Även i Borås har knivarna kommit fram vid ett bråk. I det fallet mellan två män i 50-årsåldern. Både fuck föras till sjukhus.

Inga mord i dessa fall alltså, men annars är kniv det vanligaste mordvapnet i Sverige. Så också vid det uppmärksammade fallet där en ung man mördades på kaféet Black Diamond. En 39-årig man som mördade sin dotters ex-pojkvän har fått 18 års fängelse för det brutala mordet

I Borås har också ett lik påträffats bakom ett skjul vid Tosserydsvägen strax norr om Borås. Liket är delvis förruttnat och nån identifiering har inte kunnat göras. Något brott misstänks inte i nuläget enligt polisens talesman.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements
  • Jinges

    Kul med lite kriminalrapporter, trist att du fastnat för sådant kan jag tycka..