Uppmärksammat polistillslag utanför Liseberg

Igår kväll blev 100-tals människor vittnen till ett polisingripande utanför Liseberg, meer bestämt snett utanför Rondo. En röd bil prejades av två omärkta skåpbilar och personerna i bilen las eller sattes på marken. De och bilen gensomsöktes och kontrollerades. Ingripandet genomfördes av allt att döma av piketpolisen (polisens insatsstyrka) och föreföll nog något brutalt och uppseendeväckande. Det var knappast ett ingripande helt av en tillfällighet även om det kanske skedde på en olämplig plats med tank på allt folk i närheten. Man vill väl ingripa innan de eventuellt körde upp på motorvägen. Polisen uppger att det var en kontroll med anknytning till den senaste tiden skottlossningar i Göteborg. Alla 4 männen släpptes efter kontrollen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements