Misslyckat rån – 4 gripna

Den 25 juni slängdes fotanglar ut på vägar norr om Stockholm. Ett antal bilar antändes också:

Några maskerade män satte under kvällen igår eld på ett antal bilar och slängde ut fotanglar på två större vägar i Stockholm, E 4:an vid Järva krog och Kymlingelänken vid Kista. På bägge ställen fick flera bilar punktering. Ytetrligare en bilbrand inträffade vid ungefär samma tid på Åkervägen i Sollentuna.

Det var sannolikt förberedelser för ett större rån. Men inget hände. På nåt sätt hade rånarna blivit störda. Nu har polisen gripit 4 män i samband med det planerade men aldrig genomförda rånet. I övrigt är polisen väldigt tystlåtna om fallet:

– Vi säger ingenting om vilka männen är, vad de planerat och vilket objekt de tänkt råna. Vi utesluter inte att flera personer kan vara inblandade, säger Mats Eriksson, informatör vid Västerortspolisen, till TT.

Han vill inte svara på frågan om polisen spanade på männen redan samma dag som attentatet mot flera bilar på E 4:an genomfördes.

Det är nästan så man tror att polsen kanske inte riktigt vet vad de 4 männen misstänks för att ha planerat. Men om de vet, så är frågan om de visste redan vid händelserna den 25 juni.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements