Plåtskjulet på åkern i Säve har dålig säkerhet säger EU

Plåtskjulet och asfaltremsan kanske vi iofs ska säga. Det har vi inte alls säger dock de ansvariga för plåtskjulet och asfaltremsan på åkern, flygplatsen i Säve, som ju helt bisarrt kallas Göteborg City Airport. Den ligger definitivt inte inne i Göteborg och faktiskt tar det lika lång tid att åka dit som till Landvetter, Göteborgs stora flygplats.

Att säkerheten är dålig i Säve är ingenting som förvånar. Vem som helst kan ju i princip promenera rakt in på landningsbanan genom att klippa upp staketet eller nåt liknande.  EU varnar för att flygplanen kan krocka med bilar inne på landningsbanan osv. Men det är ju inte bara säkerheten som är problematisk i Säve, servicen och andra förhållanden i plåtskjulet är helt undermåliga på de flesta sätt. Jag tycker nog det vore rimligt att stänga flygplatsen och dessutom slänga ut det fackföreningsfientliga fiffelbolaget Ryanair från Sverige.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements