OS äntligen över

Det innebär nämligen att möjligheten att se de fåtaliga TV-program jag brukar se på ökar. Tv-programtablåerna återgår till det normala, deckare och långfilmer återkommer på de tider de brukar vara på. Långfilmer sänds dock ofta alldeles för sent. Under OS-veckorna ser jag mycket mindre på TV än annars. Kanske motsvarar det inte direkt fördomen om den svenske mannen, men det är i så fall något jag är nöjd med. Men nu är det tillbaka till det vanliga livet. Semestern över, OS över. Bra, men lite synd att herrlandslaget i handboll inte fick något guld.

Tack vare OS elelr i brist på TV-program att se har jag å andra sidan hunnit plocka svamp och bär, bada, vandra, paddla kajak, utforska och klättra i grottor, sett hasselsnok en fyra-fem gånger och den längsta snok jag nånsin skådat har jag också sett. Hela 1,5 meter, längre än vad de egentligen ska kunna bli. Huggormar, kopparödlor, paddor, grodor, älgar, rådjur, sorkar och en mängd olika fåglar har jag också sett.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements