Sverigedemokrat sprider nazistpropaganda

Enligt sajten interasistmen.se så sprider den aktive Sverigedemokratern Christer Schoultz nazistpropagande från Nationell Idag och Svenska Motståndsrörelsen (SMR) på bland annat Twitter:

När vi når Schoultz så vill han inte säga att han står bakom Svenska motståndsrörelsen och nationell idag men att han delar vissa av deras åsikter. Han berättar även öppet om hur han prenumererar på den högerextrema tidningen Nationell idag.

Du delar med dig av svenska motståndsrörelsen och nationell idag på twitter och jag undrar om du stödjer det och jobbar aktivt för?

Jag stödjer väl vissa åsikter i alla läger. Nationell idag är ju inget SD ställer sig bakom men mycket av det dom säger är ju våran linje likväl som det är mot vänster. Det är väl klart. Jag tar absolut inte avstånd från dom, däremot tar jag avstånd ifrån en del saker de tycker.

Det är en sak med nationell idag, men svenska motståndsrörelsen?

Det är ju personligt, det är ingen hemlighet jag prenumererar på nationell idag. Det har inget med att jag skulle stå bakom dera parti. Jag står bakom deras yttrandefrihet. Det är det det handlar om i grund och botten.

De har gjort en lång intervju med Schoultz som har förtroendeuppdrag inom Sverigedemokraterna (SD) som de publicerar i flera omgångar. Expo har hängt på och har publicerat en artikel om den mängd islamofoba och rasistiska meddelanden  såväl som uppmaningar till mord och våld som Christer Schoultz spridit på Twitter och andra ställen:

”Kriminella muslimer som klagar på maten i fängelserna skulle serveras ENDAST fläskkött eller tillåtas svältas ihjäl. Who the Fuck Cares”, skrev Christer Schoultz den 13 juni på mikrobloggen Twitter.

– Vill muslimer hellre dö än att äta så ska de få göra det. Kommer de hit och bryter mot lagen och menar att maten inte duger, så får de antingen äta, dö eller flytta hem dit maten kanske passar bättre, säger Schoultz till Expo Idag.

Det är den antirasistiska sajten Interasistmen som uppmärksammat vad sverigedemokraten Christer Schoultz, ledamot i Karlskogas lokala partistyrelse och suppleant i Örebros distrikstyrelse, skrivit på Twitter. Han har bland annat skrivit flera inlägg om journalister:

”Jag ÄR stolt SD-väljare! Landförrädare har INGET värde i MITT Sverige, det kan alla journalistkräk skriva upp”, skrev han i juli.

”Förr eller senare blir Journalister och PK folk öppet villebråd. Tyvärr kommer jag nog inte gråta när det sker”, är en annan kommentar från Schoultz.

Om journalisterna Martin Schibbye och Johan Persson som fängslats i Etiopien skrev Schoultz:

”Kommunistjournalisterna i Etiopien som hyrde en hel negerarmé som de fick dödade är det allt synd om alltså.. SNYFT SNYFT!”

För ett par veckor sedan arrangerade den så kallade counterjihad-rörelsen en manifestation i centrala Stockholm. Det uppmärksammades av Schoultz, bland annat hyllade han English Defence League. Om motdemonstrationen skrev han:

”Första offret av många: Polis skadades av Vänsterpacket. Ikväll kommer blodet att ha flutit mer. I framtiden ska vänsterns blod flyta”

”Vad ironiskt det hade varit om en Jihadist hade bränt av en enorm bomb bland alla PK-motdemonstranter idag! Lite kul nästan”, fortsatte Schoultz på Twitter.

Flera gånger återkommer Christer Schoultz till ett stundande inbördeskrig som han ser framför sig. Kriget kommer enligt Schoultz bli som i Balkankriget.

”Det kommer bli krig med denna utveckling. Balkan-94 borde ha varnat oss alla. Multikultin kommer orsaka ett blodbad i framtiden.”

1995 begick den Bosnienserbiska armén ett folkmord på muslimer i Srebrenica. Över 8000 muslimska män mördades. Det är något som Schoultz tror kommer att ske även i Sverige, då med svenskarna som förövare.

”Jag tänker på Balkan-kriget 1994 och den otäcka insikten föds att Serberna bara gjorde vad Svenskarna kommer göra om 50 år”, skrev han den 16 maj.

Nu kanske man ska ta den typen av uppmaningar om att blod ska flyta med en nypa salt, men det säger ändå något om den idévärld som sverigedemokrater rör sig i och sprider omkring sig. Det är den idévärlden som skapat massmördaren och terroristen Anders Behring Breivik.

Även DN och annan media uppmärksammar den ”frispråkige” Schoultz men det som drar till sig mina ögon är att nyheten om Schoultz i DN presenteras intill en annan nyhet. Om ett bombdåd mot en bio i Jakobsberg. Man kan nästan inte undgå att länka samman högerextremismen med den typen av dåd. För det är ju så att alla genomförda terroristdåd i Sverige som genomförts av svenskar och inte av tyskar är utförda av högerextremister med undantag av Taimour Abdulwahabs misslyckade terrordåd. Han var iofs också högerextremist men av ett annat slag än Christer Schoultz, Anders Behring Breivik, SD och SMR.

Intressant?
Läs mer: Röda Malmö, Röda Berget, Medievärlden,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements

Ett Svar på “Sverigedemokrat sprider nazistpropaganda”

Kommentarer är stängda.