Skjutandet i Eskilstuna fortsätter

Under sommaren har det varit en rad skottlossningar i Eskilstuna. Det handlar enligt polisen om en intern uppgörelse inom ett kriminellt gäng. Enligt andra källor ska det eventuellt handlar om personer som tidigare varit kopplade till Black Cobra som hamnat i konflikt med personer som har eller har haft kopplingar till Hells Angels. Åter andra hävdar att det rör sig om ett lokalt gäng i Fröslundaområdet i Eskilstuna som hamnat i konflikt med de tidigare Black Cobra-medlemmarna (Black Cobra är nedlagt i Sverige) Den senaste skottlossningen ägde rum igår då en person skottskadades vid skjutande i Nyfors. De som sköt färdades på en motorcykel eller moped.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “Skjutandet i Eskilstuna fortsätter”

Kommentarer inaktiverade.