Vilda lejon i England?

Inget lejon ska ha rymt från nåt zoo, men ändå tror man på allvar att det finns lösgående lejon, vilda lejon skulle man kunna säga, i Essex i England. Närmare bestämt kring den lilla orten St Osyth öster om Colchester. Med lejon lösa i skogen skulle man nog kunna vara nervös. Lejon känns i alla lite farligare än de större rovdjur som normalt finns i Sverige. Björn, varg och lodjur. Inget av de djuren är speciellt farlig alls, de flesta är ju små även om det ibland händer att björnar dödad människor i Sverige. Farligast i Sverige är dock helt andra djur.  Men lejon skulle helt säkert hamna i farligast-klassen om de nu fanns. För antagligen finns de väl inte i Essex heller. Eller?

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

PS. Som förväntat så finns det nog inget lejon i Essex.

Advertisements

2 Replies to “Vilda lejon i England?”

Kommentarer inaktiverade.