Dags att komplettera kaffet med choklad

Choklad förebygger stroke, sänker blodtrycket och motverkar åderförkalkning. Det spelar ingen roll om det är ljus eller mörk choklad. En liten dos choklad varje dag är utan tvekan gott för hälsan. Det är dags att komplettera det dagliga och nyttiga kaffet med dagligt (men måttligt) intag av nyttig choklad. Det bör inte bereda mig några problem då jag alltid ätit mycket choklad, men kanske inte varje dag. Jag har ätit mindre choklad under senare år än tidigare, men det är dags att ändra det så att jag äter lika mycket som tidigare. Men det behövs kanske inte att man äter choklad varje dag enligt forskarna. En halv chokladkaka i veckan är ungefär vad som behövs och man kan äta allt på en gång om man vill.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements