Man skjuten i Borås

Närmare bestämt i Hässleholmen, eller på Hässleholmen som de säger i Borås. Hässleholmen är en av Sveriges 15 fattigaste stadsdelar med många arbetslösa och fattiga.

Först ska fyra-fem skott ha avlossats följt av en kort tystnad. Därefter ska lika många skott ha avlossats igen. Den skjutne mannen i 40-årsåldern ska enligt polisen ha skjutits i benet. Det hela skedde precis utanför Hässlehus Fritidsgård och det fanns en rad vittnen.

En ambulans förde den skadade till Södra Älvsborgs sjukhus. Mannen ska ha allvarliga men inte livshotande skador. Det hela uppvisar flera tecken på att vara en uppgörelse i den undre världen av något slag.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “Man skjuten i Borås”

Kommentarer inaktiverade.