Skelettdelar funna i lägenhet i Bergsjön

När jag först läste rubriken om att polisen hittat skelettdelar i en kvinnas lägenhet i Bergsjön tänkte jag att polisen av någon outgrundlig anledning gjort en husrannsakan på Berget i Bergsjön där det bor en massa rollspelande människor. Alltid finns det väl nån av dem som kan tänkas av ett skelett eller skelettdelar i lägenheten. Men så var inte fallet.

Polisen ryckte ut till en lägenhet på Kosmosgatan efter att någon hört skottlossning från den. I lägenheten fanns en kvinna med någon form av handeldvapen. Dessutom hittade man mänskliga skelettdelar. Det många helt legitima anledningar till att någon har skelettdelar hemma, men ändå är kvinnan misstänkt och anhållen som misstänkt för mord, alternativt dråp samt vapenbrott. Troligen handlar väl skelettdelarna inte om nåt brott alls och då blir fallet bara ytterligare ett av de många överanmälningar av mord som finns i Sverige. Det anmäls nuförtiden ungefär tre gånger så många mord som det verkligen sker.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

PS. 20:13. Kvinnan är inte längre misstänkt för vapenbrott eller dråp. Hon är inte känd av polisen sen tidigare men lever under skyddad identitet.

Advertisements