Det fanns en tid när SVD:s ledarsida var en tummelplats för pajasar

Delvis är det så fortfarande, i alla fall nu när Per ”Periodarn” Gudmundson kommit tillbaks i god och välkänd islamofobisk form. Periodarn kallad då han periodvis är helt frånvarande från SVD:s ledarsida och periodvis skriver de mest märkliga skapelser.

Maria ”Skampålen” Abrahamsson som tidigare var på SVD fortsätter sitt värv i riksdagen och på en egen blogg. Numera vill hon att frigivande av politiska fångar ska åsiktsprövas. Har man inte rätt politiska åsikter kan man lika gärna sitta i fängelse verkar hon tycka. En åsikt helt i linje med hennes gamla skampåleförslag. Förmodligen tycker hon väl i analogi med att man inte ska friges om man har fel åsikter också att om man har fel politiska åsikter så ska man fängslas.

Intressant?
Bloggat: Röda Berget, Badlands,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!

2 svar på “Det fanns en tid när SVD:s ledarsida var en tummelplats för pajasar”

  1. Var det inte du som för någon vecka sedan tyckta att polisen skulle spärra in Jimmy Åkesson för hans åsikters skull?
    Du och Maria kanske inte står så långt i från varandra trots allt!

    1. Normalt hade jag tagit bort ditt inlägg eftersom du påstår nåt jag överhuvudtaget inte hävdat. Men istället länkar jag till inlägget där jag menar att Åkesson bryter mot svensk lag genom att uppmuntrar till våld och genom att han hetsar mot folkgrupp. Att anse att någon ska gripas för att han bryter mot svensk lag har ingenting med vederbörandes politiska åsikter att göra. Så läs inlägget igen.
      http://blog.zaramis.se/2012/09/05/akessons-resa-till-forserum-ar-ett-stod-till-rasisterna-pa-orten/

Kommentarer är stängda.