Idag bokmässan – planka in eller inte?

Del 4 av 7 i serien Bokmässan 2012

Idag är det dags för mig att  till Svenska Mässan i Göteborg, närmare bestämt Bokmässan. Dags att hämta ut en endagars gratisbiljett presscentret eller smita in i ren protest mot att jag inte får ackreditering. Snacka med folk jag känner, mingla, få lite kaffe här och där. Kanske skaffa mig några recensionsex. Skriva lite på bloggen. Men köpa några böcker har jag inte råd med.

Självklart kommer jag att sky de stora montrarna som pesten. Det är reklammontrar och inte speciellt kul alls. Dessutom är där ofta en massa folk då är alltid tycks finnas nån kändis som pratar. Kändisar intresserar mig inte. Om de inte råkar handla om nån som är min vän.

Förra året var jag inte på bokmässan alls. Hade annat att göra. Det var första gången sen bokmässan startade som jag inte varit där har jag för mig. Eventuellt har det varit ett annat år jag inte varit där heller.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Series Navigation<< Planka in på bokmässan?En förmiddag på bokmässan >>
Advertisements