Fiffig protest mot Geert Wilders

Den nederländska missnöjespolitikern och rasisten Geert Wilders skulle tala i Malmö. Åhörarantalet var begränsat och det krävdes föranmälan. 300 personer anmälde sig. När det idag var dags för mötet dök endast cirka 100 personer upp.

Sannolikt har människor anmält sig för att blockera möjligheten för andra att anmäla sig. En mycket fiffig metod för att sabba och protestera mot mötet med Geert Wilders och begränsa antalet åhörare. Vid 14-tiden idag fanns dessutom 200 demonstranter utanför möteslokalen för att att protestera mot Geert Wilders.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements
 • Odens_vittnen

   Jag noterar att somliga tycker det är viktigare att protestera mot Wilders än att protestera mot att flickor skjuts för att de vill gå i skola eller att flickors mördas för de vill bestämma över sin egen kropp.

 • Lars Larsson

  Demokrati är väl just demokrati. Åsiktsfrihet är just åsiktsfrihet även om man inte tycker som de sk motdemostranterna.
  Är det inte olagligt så är det lagligt,respektera det.
  Vi är olika och tycker samt tänker olika, en rättighet väl så länge det inte faller inom ramen för att man bryter mot lagen.
  Som åskådare tycker jag just motdemonstranterna förlorar för att de slutar oftast i våldaktioner, synd att den allmänna opionen tycker så…

  • Jag menar att man ska ge fan i att intervjua dem, ge fan i att låta den skriva debattartiklar. Det är sånt man väljer att göra eller inte göra. Finns ingen anledning att göra det.

  • Det ingår i demokratin att man kan protestera mot sånt man inte gillar. Självklart har man rätt att göra det. Det har inget med respekt eller inte respekt att göra. Och nej, det finns ingen anledning att respektera rasister.