Stort slagsmål vid Sahlgrenska

Återigen har ett större slagsmål ägt rum utanför Sahlgrenskas akut. Nånstans mellan 15 och 30 personer ska ha varit inblandade denna gång. Polisen larmades till platsen, men då hade det lugnat ner sig. Polisen förhörde folk och de flesta av dem lämnade platsen. Då startade slagsmålet igen varvid polisen fick återvända. Tre personer greps i det läget för olaga hot mot tjänsteman. Under slagsmålet ska knivar ha förekommit, men ingen allvarligt skadad har rapporterats. Bråket ska ha berott på olika uppfattning om vad som ska hända med en avliden person, men det är inte helt säkert då förundersökningen omfattas av viss sekretess. Förra gången det var slagsmål vid Sahlgrenska handlade det om en fejd mellan två familjer.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Uppdatering 13:30: En person har anhållits i samband med bråket. Sahlgrenska har efter upprepade bråk dessutom beslutat installera övervakningskameror och överfallslarm utanför och på akutmottagningen plus en del andra åtgärder för att öka säkerheten för patienter och personal.

Advertisements